Om at arbejde hjemmefra...

Vi ved, du har spørgsmål! Så her er svarene


Jeg anbefaler, at alle starter på deltid.

Som tommelfinger-regel tager det mellem 6-12 måneder, at bygge din hjemmebaseret forretning og indkomst, op til den indtægt du har i dag. Når du er nået dertil, kan du vælge frit om du vil forsætte med to fuldtids indkomster, eller satse mere på den, der giver dig en lysere fremtid og FRIHED!

Selvom du starter på deltid, så skal du gå ind for sagen! Arbejd med en fuldtids-attitude. Tænk over dette:

Du kan på deltid, tjene en FULDTIDS Indkomst – Så hvis din indstilling er i top bliver alting bedre, hurtigere, nemmere og sjovere for alle involverede.

Du kan tjene penge NU

Som en gylden regel, skal du beholde det job du har i dag. Det tager ca. 6-10 måneder, at opbygge en stabil og god indtægt igennem din arbejd hjemmefra forretning. Da du bliver selvstændig og dermed din egen chef, afhænger dette nemlig af mange faktorer:

 • hvor effektiv du er
 • hvor meget tid du bruger på din egen forretning
 • hvor lærervillig du er
 • hvor hurtigt du kan omsætte den uddannelse du får
 • om du følger de gennemtestede metoder vi anvender og underviser dig i
 • om du benytter de tidsbesparende værktøjer – udviklet, unik for vores industri

Mange starter med indkomst straks efter de har åbnet deres licens


Så er du den helt rigtige person til dette forretningskoncept.

Du får selv personligt adgang til online præsentationer både til kundepræsentationer og til forretningen, den du selv er i fuld gang med. Du kommer faktisk til at høste al vores erfaring igennem mange år. Vores system som er unikt, er udviklet af Top Team og kun medlemmer af Top Team har adgang til at benytte disse. Det meste af salget er allerede lavet, når du kommer ind i billedet.
Men der skal jo være en, der modtager bestillingen, pengene og sender varer af sted! – Det kan blive dig!

Du vil lære meget om salg, kundeservice, kundepleje etc. Vi arbejder med mennesker og vi flytter produkter – Vi sælger resultater!

Du er allerede kvalificeret… var der nogen, der prøvede at overbevise dig eller plagede dig non-stop, for at du skulle starte denne forretning? Nej vel? Gennem processen med vore online præsentationer, har du gennemgået en form for sortering og herigennem har du i virkeligheden kvalificeret dig selv.

Jeg kan ikke fjerne al din tvivl og besvarer alle dine spørgsmål, du er mere end klar til at komme i gang.

Så langt så godt.. Og godt begyndt er bedre end ALDRIG! - Din opstartstræning dækker resten!

Øvelse gør mester

En af de største inspirationer for udviklingen af Top Teams Internet systemer og I-Office var, at skabe den ideelle livsstil f.eks.:

 • at kunne arbejde fra sommerhuset, hvis det er, hvad du gerne vil
 • forældre med småbørn kunne bruge mere tid med familien
 • muligheden for ferie, når du ønsker det.

Med andre ord – dette arbejd hjemmefra koncept er udviklet, så din succes ikke er afhængig af en bestemt placering. Vi har træninger og kurser online, der er næsten som, at gå i biografen. TOTAL FRIHED

Vi har det sjovt, får nye venner, vi hjælper hinanden og kommer selvfølgelig hjem med nye ideer.

Top Team har investeret i avanceret software

Vores software gør, at vi kan træne dig via Internettet (”LIVE”). Fra tid til anden tilbyder vi træninger direkte på din computer – uanset hvor du er… Bare du har adgang til Internettet kan du deltage.

Disse træninger optages og lægges på vores video portal.

En gang om måneden har vi træninger hvor vi mødes, deler erfaringer, lærer at tjene penge og at udnytte vores værktøjer bedre. Derefter spiser vi lidt god mad sammen og skaber nye forbindelser og venner.

Des flere træninger du deltager i – des bedre bliver du til at ”arbejde hjemmefra” og des mere kan du i princippet tjene. Men det er helt op til dig selv. Vi arbejder med dem, der er seriøse!

Vi har alle forskellige mål med denne mulighed. Vi forstår, at du f.eks kan være enlig mor, som ønsker at tjene et par tusinde kr. ekstra om måneden, eller forældre der ønsker, at øge familiens budget til ekstra luksus som f.eks. flere ferier eller som nogle af os, der ønsker at gøre denne mulighed til en karriere, arbejde hjemmefra på fuldtid og blive økonomisk uafhængige. Der er plads til alle uanset niveau.

Det er planen og din egen indsats, der afgøre resultatet.

Det er bevist at dem, som deltager i flere træninger, har større succes end dem der ikke deltager. Så, hvis du har besluttet, at du *kun* ønsker at tjene 2.000,- kr. ekstra om måneden og absolut ikke kan komme til træning hver måned, er det vigtigt, at du i det mindste deltager hver 2. eller 3. måned, så du kan forblive inspireret, få støtte og forblive opdateret om de nyeste produktmaterialer og de nemmeste måder, at promovere produkterne på til kunder etc. Du har alt, at vinde ved, at være en del af vores team.

Arbejd Hjemmefra stiller ingen krav.

Forretningsmuligheden stiller ingen krav. Den giver kun muligheder.
Alle har samme mulighed, samme produkter, samme system. Ingen stilles bedre eller dårligere end andre.

Så der er altså ingen krav til hverken uddannelse, sprog eller område.
Der må dog kun gøres forretning indenfor de lande som Herbalife og forretningen er godkendt i.

Der er ingen krav til lager, indkøb eller salg. Dette er vigtigt at bide mærke i. Du skal nemlig
ikke starte med, at stifte gæld til indkøb eller opnå en vis mængde salg eller kvote hver måned!

Du kan med andre ord, starte der hvor du kan og opbygge din forretning med det du har.
Du kan selv vælge (evt. sammen med en erfaren forretningsrådgiver) din opstartsplan.

Mulighederne er altså tilstede. Du vælger slev hvordan, hvornår og hvor mange du vil benytte dig af.
Det hele kræver en indsats, der skal gøres et stykke arbejde, der er ingen, der tjener penge uden en indsats.

Der er INGEN fortjeneste ved, at starte nye forhandlere, du køber din Internationale Business Pack [IBP] direkte hos Herbalife Int. og afregner denne med dem. Derefter får din forretningsrådgiver (sponsor) besked via email. Når dette sker, starter jeres samarbejde og du kan gennemgå materialet og starte din forretning.

Vi arbejder i Wellness Branchen

Vi arbejder indenfor “Wellness” – Livsstil, energi, sundhed og velvære samt livskvalitet. Det er jo netop en fordel, at have et område som ALLE kan bruge også os selv. Hvem vil ikke være sund, slank og i total flot form? Fyldt med energi og leve et aktivt indholdsrigt liv? Du kan da lige se en kort “video” om industrien og muligheden:

Her er hvad jeg personligt har opnået – En video om min livsstil og dagligdag.

Her er en US video om hvilken resultater vi skaber hos vores 75 millioner kunder. Resultaterne er ikke typiske.

Vi benytter os af Network Marketing (MLM).

Network Marketing

Af Tom big Al Schreiter

Din chef kommer en dag hen til dig og siger: ”Jeg har dårlige nyheder til dig. Du er fyret! Det går ikke så godt for firmaet og vi må skille os af med en masse medarbejdere, og du er en af dem.”

Du tænker at nu bliver du nødt til, at se dig om efter et nyt arbejde, og det kan måske tage lang tid, og er du mon i stand til at finde et ordentligt arbejde?

Hvad med de faste udgifter?

Hvad vil folk sige?

Masser af tanker kører rundt i hovedet på dig…

Din chef kan se, at det er hårdt for dig, så han siger: ” Vi har et lille program her for de, der ikke bliver fyret. Måske har du lyst til at deltage i det? Hvis du vil beholde dit job, så skal du, for at vi kan klare skærene, gøre følgende: Hver eneste dag fra mandag til fredag skal du arbejde over en time om dagen. Fra klokken 17 til 18 – uden betaling. Og du må ikke udeblive en eneste gang. Hvis du gør det for os, så vil vi beholde dig som en af vores ansatte.”

Hvad ville du gøre i den situation?

Hvis du er som de fleste, ville du formentlig tænke, at du gerne ville beholde dit job. Det er jo lidt pinligt at blive fyret.

Det kan være svært at finde et nyt godt job – så du tager imod tilbuddet. Så du siger til chefen: ”OK boss. Jeg vil gerne være en af dem på det specielle program. For at forblive ansat her, vil jeg hver dag arbejde en time ekstra uden løn.”

Chefen siger: ”Alle tiders. Du er virkelig en holdspiller. Det er skønt. Men hej! Jeg glemte at fortælle dig om den gode nyhed: Det drejer sig om at hvis du vil hjælpe firmaet i denne svære tid, med at arbejde over uden betaling, så vil vi gøre noget for dig til gengæld. Hvis du efter to år har arbejdet over en time om dagen hver dag, uden betaling, og ikke udeblevet en eneste dag, så vil vi lade dig pensionere til fuld løn – resten af dit liv.”

Du synes at det lyder som en rigtig god ide. Efter 2 år vil du have masser af tid for dig selv, du kan rejse rundt i verden, eller beskæftige dig med lige hvad det passer dig – til fuld løn.

Fantastisk!

Så du beholder dit arbejde og begynder at arbejde over hver eneste dag. I begyndelsen synes du at det er alle tiders. Kun én time hver dag, og efter to år har du helt fri. Det går glimrende.

Men efter et halvt år siger din ægtefælle: ”Vi savner dig egentlig mellem klokken 5 og 6 hver dag. Hvorfor dropper du ikke det job og finder dig et andet arbejde, hvor du kan være hjemme klokken 5 sammen med os?”

Hvad ville du sige? Formentlig: ”Ikke på vilkår! Er du klar over at jeg kan lade mig pensionere om kun 1½ år, blot ved at arbejde over en time hver dag. Dette er den bedste mulighed jeg nogensinde har haft.”

Du arbejder videre, og efter 1½ år er der kun et halvt år tilbage.

Du besøger nogle af dine venner, og de siger til dig: ”Hvor er du tåbelig! Du arbejder uden betaling for dit firma. En time ekstra hver eneste dag. Helt ude i skoven!

Hvorfor får du dig ikke et RIGTIGT arbejde, hvor du bliver betalt for ALLE de timer du arbejder?”

Hvad ville du sige? Formentlig: ”Bestemt ikke! Jeg har kun et halvt år mere, inden jeg skal pensioneres til fuld løn.”

Faktisk vil du have det sådan, at uanset hvor kritisk din ægtefælle og dine venner er, så er der ikke noget, der kan få dig, fra at fortsætte med at arbejde uden betaling for firmaet.

Fordi du ved, at efter 2 år vil du blive belønnet fyrsteligt – for resten af dit liv.

Problemet er bare, at ingen konventionelle firmaer tilbyder den slags gode tilbud.

Men det gør denne branche…

Enhver med en smule talent for at tale med andre mennesker, kan gøre dette. På to år kan du erstatte din nuværende indtægt fra dit job, med en tilsvarende indkomst fra din selvstændinge forretning.

Lyder det som et godt tilbud? Netværks Marketing har mere end 50 år på bagen og hyldes stadig som noget, der vil få en stor fremtid. Dette skyldes, at det kombinerer teknologi og styrken ved det frie initiativ med folks dynamik ved at arbejde sammen for, at hjælpe hinanden med at få tingene til at lykkes.

Tjen ekstra penge hjemmefra - Hvordan?

Ved at benytte “HBI Arbejd Hjemmefra (Network Marketing)” forretningskoncept giver dette dig mulighed for, at flerdoble dine egen detail bestræbelser og øge din indtjening ved at kopiere det, du gør, til andre.

Det gør du ved at støtte andre til, at følge dit eksempel med hensyn til detailsalg og sponsorering. Indkomst Plan Forskellige måder, at tjene penge på hjemmefra.

 • Detailfortjeneste (produktsalg med op til 100 % fortjeneste)
 • Engrossalgsfortjeneste – fra din gruppes indkøb 8-25 %
 • 5% discountrabat fra Supervisors
 • 2 %, 4 %, 6-7 % uendelige produktionsbonusrabatter
 • Bonusrabatter fra salg af promotionprodukter
 • Betalte trænings seminarer
 • Årlig topforhandler fortjeneste
 • Periodiske firma konkurrencer

Vi markedsfører produkter, som størstedelen af befolkningen har brug for og gerne vil have.

Som du kan se af firmaets fantastiske omsætningstal, er efterspørgslen på vores produkter overvældende.

Detail kundebase

Du vil lære, hvordan du skaber din egen kundebase.

For at illustrere, hvor indbringende dette kan være, vises følgende eksempler:

Kundebase - Detailsalg (Ledende Supervisor)
Gennemsnitskunder* pr. måned
Gennemsnitsfortjeneste pr. måned
10
8.788, -   
20
17.576, -   
30
26.364,-   
50
43.940,-   
* som eksempel er anvendt et ‘Standard kundeprogram’.

Det er din egen arbejdsindsats, der afgør antallet af kunder. Kunderne vil ofte have brug for, at genbestille produkter hver måned, og det betyder en regelmæssig indtægt!

Men der er mere endnu…

Du kan opnå din egen vedvarende fortjeneste eller engrossalgsindtægt, betalt til dig hver måned fra Herbalife International. Disse betalinger modtager du i form af tilbagebetalt rabat på køb, og dette påvirker ingen andre.

Dine børn har endda mulighed for at arve din oparbejdede forretning. Du vil lære nye færdigheder, og når du på et tidspunkt mestrer dem, vil du være i stand til at undervise andre.

Systemet giver dig mulighed for at finde andre potentielle forhandlere og lære dem, hvad du ved. Du vil også have mulighed for at sætte dem i forbindelse med os, og vi vil hjælpe dig med at lære dem det samme.

Du vil få udbetalt en fortjeneste af de salg, som de genererer. Det gode ved dette system er, at du ikke på nogen måder vil være begrænset. Du kan rekruttere og træne lige så mange personer, du ønsker!

For at illustrere dette, vises som før nogle eksempler: Hver forhandler har ét kundesalg pr. dag.

Forhandlerbase - engrossalg (Ledende Supervisor)
Lær 10 forhandlere - 30 kundesalg pr. måned
Din månedlige indtægt: 18.144 DKK
Lær 20 forhandlere - 30 kundesalg pr. måned
Din månedlige indtægt: 36.288 DKK
Osv. osv.
Denne indtægt er et tillæg til din fortjeneste fra din egen kundebase (detailsalg) og kan fortsætte måned efter måned.
som eksempel er anvendt et ‘avanceret ernæringsprogram’ varenr. 3237.
Det er din egen arbejdsindsats, der afgør antallet af forhandlere.

God til computer?

Medmindre man faktisk arbejder i IT-branchen, hvem er så god med al den nye teknologi? Medmindre du er født indenfor de sidste 20 år, ved vi at IT teknologi kan være en stor udfordring. Vi er helt sikre på, at du nemt kan klare enhver af de IT opgaveer, som du møder igennem dette koncept.

I dag kan man faktisk styrer sin arbejd hjemmefra forreting via apps på ens SmartPhone, iPhone etc. Så alle kan være med, og det er muligt for langt de fleste at tjene de ekstra penge men har brug for i sin egen forretning.

Når alt kommer til alt!
Hvis du ikke vinder, vinder vi heller ikke, så vi har en interesse i at alle i vores Team tjener penge og får den succes de ønsker sig.
Derfor har vi udviklet forretningsmetoder og forretningsplaner, som passer til alle.

Internettet er fyldt med sladder og skidt...

Det er ikke ualmindeligt i en hvilken som helst forretning, at møde ‘en person eller distributør’ som kan være uprofessionel. Hvis dette er sket for dig, beklager vi meget! Imidlertid, hvis det du har hørt er noget du har hørt fra en 3. person, beder vi dig venligst som beslutningstageren, give dig tid til at blive informeret mere fyldestgørende FORDI du kunne gå glip af en absolut perfekt mulighed for dig og din familie lige nu.

Internettet er fyldt med begge dele, skidt og godt! – Så det hele og din succes afgøres af hvad du vælger at lytte til. Det du vælger bliver din virkelighed.

Er glasset halvt fyldt eller halvt tomt?

Check selv fakta:

Vi er godkendt i hele verden

Denne forretningsmulighed er ikke et pyramidespil. Et pyramidespil er et system, hvor folk tjener penge på, at signe nye folk op og det er ulovligt! Herbalife International og dennes distributører tjener penge kun ved, at sælge produkter til kunder på samme måde som enhver anden lovlig forretningsdrivende gør.

Kan jeg dele min forreting med mine venner?

Det er ok. Du er ikke nødt til, at tale med nogen som helst som du ikke ønsker at tale med, det er din forretning og du er beslutningstageren. Men vores erfaring siger, at de nemmeste du kan tale med er din nærmeste omkreds!

Jeg vil dog tilføje, at da produkterne virkelig kan gøre dem godt og forbedre deres sundhed og velvære, ville det så ikke være værd at overveje? Når du, efter selv at have brugt produkterne og nydt godt af alle fordelene, vil du også forstå fordelen ved enten, at dele produkterne og/eller forretningsmuligheden med de mennesker der står dig nær, så kan vi faktisk hjælpe dig med den mest venlige, effektive og behagelige metode, at gøre dette på!

Hvad facebook har gjort...

I dag deles alt via facebook og andre sociale medier. Alt bliver "viralt"... Tænk bare på hvad der kunne ske med DIN foretning igennem disse medier! Måske er "dele" ikke så tosset alligevel?

Mød "HBI Arbejd Hjemmefra på facebook her - Jeg værdsætter altid et "like".

Hvad er min lønindkomst?

Hvis du har dette spørgsmål nu… har du overhovedet ikke forstået konceptet! Du må tilbage og starte forfra i din ”research”!! Du får ikke noget i løn! Du bliver selvstændig og bestemmer selv over din tid, penge og hvad du vil lave. Du tjener penge baseret på de resultater, du skaber med dine kunder og med dit team!

Skattefri indkomst i Danmark - Findes IKKE

Al indtægt i Dronningens Danmark er beskattet – så JA! Det skal du da… Har du et job betaler du jo også skat, dette skal du også betale skat af, dette er ekstra indkomst! Du kan dog omsætte for op til 50.000 kr. før du lader dig moms-registrerer!

Du er selv ansvarlig for at oplyse din indkomst. Herbalife Int. indberetter intet til SKAT.

Tag springet og kom i gang som selvstændig

Ganske enkelt: Det er ikke nødvendigt mere at være skeptisk!

Alle fakta taler for sig selv:

 • Et afprøvet system med succes siden 1980.
 • Et firma med en uforlignelig rekordliste:
 • Herbalife International er registreret på NYSE (New York Stock Exchange)
 • Vi omsætter for 39 milliarder kroner på verdensplan: har over 75 millioner kunder og har nogle af verdens mest anerkendte videnskabsfolk og et ernæringsråd (inklusiv en Nobel Pris vinder) og hvis bestyrelsesformand vandt prisen som ”Årets adm. Direktør” i året 2004.
 • Herbalife havde sidste år (2013) en omsætning på over 39 mia. danske kroner – En omsætning som svarer til mere end den samlede omsætning i verden for LEGO og B&O.
 • Herbalife har siden starten i 1980 ekspanderet til over 90 lande, og er nu et af verdens allerstørste firmaer indenfor Network Marketing industrien og kosttilskud. Firmaet forventes at blive verdens største indenfor få år. Vores mål er at nå en omsætning på 62 mia. Dkr. i 2020
 • Vores aktie stiger og stiger trods de svære økonomiske tider (”Finanskrisen” 2008-2012) – Følg udviklingen ved, at overvåge aktie-ID / navn “HLF”.

Check for en ordens skyld alle de tvivls spørgsmål du har, undersøg firmaet og du er velkommen til, at deltage i vore månedlige STS som gæst, før du beslutter dig, for at få en bedre fornemmelse og forståelse af, hvem vi er, hvad denne forretningsmulighed handler om og mød mennesker som kan svare på de spørgsmål du måtte have.

Tusinder af andre forhandlere før dig, har allerede opnået succes. Du er den eneste ukendte faktor i denne sammenhæng.

Herbalife International er et verdenskendt firma. Nr. 1 på sit område og producerer meget efterspurgte produkter af høj kvalitet, som kontinuerligt opfylder krav og kvalitetskontrol fra sundhedsmyndighederne i over 65 forskellige lande.

Kun information via mail

"Forklar mig lige det ene eller det andet…eller hvad det hele er…"

Mange sender mails til mig, med den ordlyd – sådan cirka!:

I respekt for din og min egen tid!!!!

Så har jeg jo netop investeret i en hjemmeside, en digital brochure – ja endda videoer, der forklarer dig hvad og hvordan DU også kan få succes med, at arbejde hjemmefra!

Tænk over, om du reelt har tid til, at arbejde hjemmefra? hvis du har så travlt med, at suse igennem informationerne og den “proces” jeg har sat op for dig, så du bare skyder en mail af til mig, med “Forklar mig lige…”eller “Jeg kan kun kontaktes via email”… Hvordan skal dine samarbejdspartnere, kunder og leverandører så kontakte dig? Kom da lige ind i det 20. århundred. Min erfaring er at dem, der investerer deres tid, er seriøse! De fortjener min tid!

Dette er en forretning med rigtige mennesker

… ikke emails og ærligt talt, så har jeg ikke tid eller lyst til, at besvare alt pr. mail, og jeg har jo faktisk allerede gjort det for dig her på siden! I mere end ord… Jeg vil hellere bruge min dyrebare tid til, at hjælpe dem, der seriøst gennemgår “processen” og vælger at starte. Der er der brug for mig, at investere min tid og energi. Disse personer får glæde af min erfaring og tid. Jeg støtter dem og hjælper dem i gang med succes. Det ved jeg du selv vil være taknemmelig for, når du selv har valgt, at starte DIN arbejd hjemmefra forretning.

Hvis du er bange, for at løfte telefonen og tale med mig... (En person, der er villig til at hjælpe dig til at tjene penge)... Så kan du sikkert heller ikke ringe til en kunde, (en person der vil betale DIG for din tid)...

Har du flere spørgsmål?

Alle spørgsmål vil blive besvaret igennem “Processen” – Det er jo derfor jeg har lavet den. Du kan endda se det hele på video!

Skulle du virkelig sidde tilbage med noget ubesvaret... Er det blot endnu et bevis på at du er klar.. Du har nemlig så mange tanker, ideer og inputs at du skal skabe dig en kanal for at få afløb, få din indre direktør ud... Det er netop det jeg er god til... Men DU skal tage det første skridt og åbne din licens - Så bolden er stadig på din halvdel.

Der er omkostninger forbundet med, at starte en hver forretning.

Dette er et faktum. Dog er sandheden denne: Hvis dit ønske er stærkt nok, så vil du ofre det, der er nødvendigt for, at starte din egen forretning.

Der findes få muligheder, hvor potentialet er ubegrænset, og hvor du for få hundrede kroner kan træde ind i en verden uden begrænsninger.

Hvad skal jeg gøre?

Du kan slet ikke starte førend du er registeret.

Nå din registrering er på plads skal du starte med, at gennemgå din grundtræning som du finder på vores I-Office under menupunktet ”Oplæring”. Her gennemgår du “succes-trin”. Dette er din basistræning, både teori og praktisk træning.

Du vil sammen med din ”oplæringsansvarlig” gennemgå hvert trin i dit eget tempo. Du vil undervejs tjene penge og opbygge både din kundebase og starte dit eget team.

Mens du ”oplæres”, skal du anvende de vedlagte Herbalife produkter for, at opnå dit eget personlige resultat. Dit eget resultat danner grundlag for din egen succes, samtidigt med at du får en ”hands-on” oplevelse af det forløb vores kunder gennemgår!

Vi tror på ”Tell-show-try-do” metoden og ”learning by doing”.

Din personlige måde at arbejde på planlægges sammen med din oplæringsvejleder, og har meget at gøre med hvad din situation er i dag. Har du mulighed for at investere i din egen forretning med annoncer og leads eller skal planen være mere sammensat af værktøjer, der kun kræver tid?

Vi har planen og værktøjerne, der passer til enhver situation. Des mere du deler med din oplæringsansvarlige, des mere personlig tilrettet kan din plan blive!

Klik Her og åben Din Forretnings Licens nu!


FIND OUT TODAY...

Is working from home the ideal opportunity for you?

DOWNLOAD E-BOOK

about whether you are suited... and what you actually need to know
to be confident about making a decision!